DE CRIMINELE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA

Algemeen

Deze lezing zorgde reeds in het buitenland voor schokkende reacties! Gedurende een anderhalf uur durende lezing neemt onze docent ‘OSINT’ u mee in een wereld die normaal gesproken verborgen is. Hij laat u zien hoe eenvoudig het is om zeer vertrouwelijke informatie via het internet te bemachtigen.

 

Hiervoor gebruikt hij geen ingewikkelde technische methodieken maar maakt gebruikt van simpele, gratis en online verkrijgbare tools, software, browsers en wizards. Deze lezing maakt u bewust van uw Internet gedrag en de mogelijkheden van ‘Open Source Intelligence’.

 

 

Reacties deelnemers

“De inhoud was zeer boeiend. Complex, maar het werd zeer goed uitgelegd. Ik was onder de indruk en zeker omdat bepaalde zaken werden uitgelegd, maakte dat mij bewust van het internetgedrag. Bewustwording, dat is tevens wel het doel van zo’n lezing. Ik kan zeggen dat het mij nog bewuster heeft gemaakt”

 

“Erg interessant en actueel, sluit ook goed bij mijn (afgeronde) studie aan.”

 

“Interessant en ontluisterend!”

 

“Mooi inhoudelijk verhaal, duidelijke boodschap. Onderdelen sloten goed op elkaar aan. Adembenemend!”

 

“Social Media kan zeker voor slachtoffers zorgen als we ons niet bewust zijn van de gevaren die het met zich meebrengt. Deze lezing heeft mijn ogen geopend”