REVIEWS

Reviews opleiding Observatietechniek

H.C.

Het waren wederom drie geweldige dagen.
Veel geleerd en wederom met weer wat meer ervaring in mijn rugzak naar huis.

 

De theorie.

 

De theorie is goed te doen. Er was duidelijk cursusmateriaal en de les en leerstof worden afgewisseld met filmpjes en praktijk voorbeelden. De ervaringen van de docent uit de praktijk onderbouwen goed de doelstellingen van deze opleiding. Er was voldoende ruimte om je eigen inbreng te bespreken en met je groepje te voldoen aan voorbereidingsopdrachten voor het examen.
Mede door het enthousiasme van de docent heeft ze de kleine groep van drie personen weten te boeien en mochten we naar huis gaan met het certificaat.

 

De Praktijk.

 

Het live uitvoeren van Observatietechniek in de praktijk heb ik als bijzonder ervaren. In een heel betrekkelijke korte tijd het geleerde in de echte wereld toepassen is even vreemd. Door een goede en vertrouwde begeleiding kom je er overheen en zit je snel in je rol. Docent voelt goed aan wat er in de cursist omgaat en in welke fase je zit. Dit gaf me een goed gevoel en konden wij in een veilige omgeving praktijk ervaring opdoen. Het uiteindelijke praktijk examen met een externe actrice was een geweldige ervaring. 

 

Facilitaire zaken.

 

Wederom alles goed geregeld. Materiaal ter ondersteuning van de lessen waren aanwezig, Lunch in overvloed en op tijd een kopje koffie doet goed.

IACA, bedankt namens een enthousiaste cursist.

 A.B.

Ik vond het een waardevolle training waarin ik in korte tijd veel kennis heb opgedaan over de verschillende observatietechnieken en hulpmiddelen om een observatie tot een succes te laten verlopen. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk met directe feedback waardoor verbetering snel mogelijk is.