Skip to content

OSINT training

Algemeen

OSINT Training


Wat hebben vermiste personen, malafide bedrijven, financiële gegevens, criminele of terroristische organisaties met elkaar gemeen? De precieze achtergronden van al deze zaken zijn voor een leek vaak lastig te achterhalen. Een uitzondering op dit gebied vormen de OSINT professionals die een OSINT training bij IACA met succes hebben afgerond.

 

Beste OSINT training

 

IACA staat al jaren bekend om haar hoog aangeschreven OSINT trainingen bij veel overheidsorganisaties, (financiële) organisaties, toezichthouders en grote bedrijven. Al onze OSINT trainingen worden in eigen beheer ontwikkeld vanuit eigen expertise en continu aangepast aan de laatste nieuwe OSINT methodieken en wetgevingen.

 

OSINT staat voor Open Source Intelligence en is een belangrijke inlichtingenbron in het werkveld. Digitaal onderzoek ligt ten grondslag aan deze methodiek en zorgt ervoor dat vrijwel elke persoon, organisatie of locatie ter wereld te traceren en/of te monitoren is. Een OSINT training bij IACA verschaft professionals de kennis en vaardigheden die hiervoor benodigd zijn.

 

OSINT training online toepassen


Een OSINT training bij IACA bestaat uit meerdere onderdelen en leert studenten hoe zij informatie kunnen verzamelen uit verschillende bronnen. Hierbij valt onder meer te denken aan online beschikbare gegevens op het World Wide Web of Dark Web. Waardevolle inlichtingen komen niet altijd in de vorm van tekst of het gesproken woord. Ook afbeeldingen of videofragmenten zijn potentiële tactische elementen in bepaalde fasen van een digitaal onderzoek.

 

Open Source Intelligence training


International Anti Crime Academy biedt sinds 2016 vier complete erkende SPEN en Post-HBO OSINT trainingen aan.

 

De leergangen bestaan uit OSINT Module 1, OSINT Module 2 en OSINT Module 3. Daarnaast biedt IACA een unieke opleiding op het gebied van internet-infiltratie door middel van haar erkende Cyber HUMINT – Module 4.

 

Bekijk hier al onze OSINT | Cyber HUMINT opleidingstrajecten en losse modules.

 

IACA biedt naast haar open OSINT trainingen tevens complete maatwerk OSINT trainingen in besloten vorm voor uiteenlopende organisaties, volledig afgestemd op de behoefte.

 

Flow Chart van de IACA OSINT / DIGOS / Cyber HUMINT opleidingen

 

OSINT training: van politie tot marechaussee


De OSINT training van International Anti Crime Academy is bedoeld voor eenieder die zichzelf verder wil ontwikkelen in dit bijzondere vakgebied. Wij bieden tevens op maat gemaakte opleidingsplannen en omscholingstrajecten voor medewerkers van de Koninklijke Landmacht, internationale overheidsdiensten, politie en Koninklijke Marechaussee, maar natuurlijk ook voor medewerkers van bedrijven uit de particuliere sector.

 

Voor opleidingen op het gebied van digitale opsporing en criminaliteitsbestrijding bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een OSINT training van International Anti Crime Academy? 

 

Vraag dan nu de brochure aan, of neem contact met ons op.