Skip to content

OSINT tools, software en wizards

Algemeen

OSINT tools


Nooit eerder in de geschiedenis speelde Open Source Intelligence (OSINT) zo’n belangrijke rol op het gebied van veiligheid en criminaliteitsbestrijding. Kennis en inlichtingen blijken cruciaal om bedreigingen in een vroeg stadium te onderscheppen en mogelijke risico’s tot een minimum te beperken.

 

Een onmisbaar onderdeel hiervan zijn de speciale OSINT tools waarmee inlichtingen op efficiënte wijze kunnen worden verworven. De tools stellen onderzoekers en veiligheidsdiensten in staat om de ongewenste plannen van criminele organisaties of personen te achterhalen en deze partijen vervolgens te blijven monitoren.

 

De beste tools voor een OSINT training


International Anti Crime Academy is een gerenommeerd opleidingsinstituut en maakt gebruik van de allerbeste OSINT tools om de kennis en vaardigheden van studenten te vergroten. Onze geheel in eigen beheer ontwikkelde OSINT-SOCMINT database bevat honderden internet tools, software en informatiebronnen en is momenteel de grootste OSINT database ter wereld!

 

Studenten leren hoe zij het maximale uit al deze tools kunnen halen om zoveel mogelijk inlichtingen te verzamelen over bedrijven of personen. De opleiding vormt hiermee een gedegen voorbereiding op mogelijke praktijksituaties en geeft de veiligheidsprofessional een breed scala aan mogelijkheden om de gewenste resultaten te behalen.

 

Leer omgaan met OSINT tools in praktijkgerichte opleiding


Het praktijkgerichte karakter van de opleidingen van International Anti Crime Academy komt onder meer voort uit de achtergrond van de docenten. Decennialang waren zij actief voor opdrachtgevers als bedrijven, particulieren en de overheid en deden zij extensief digitaal onderzoek naar zaken als criminele organisaties, financiële fraude en vermiste personen.

 

In al deze werkzaamheden vervulden OSINT tools een belangrijke rol. Onze docenten weten als geen ander hoe deze hulpmiddelen in de praktijk toepasbaar zijn en leren studenten de meest efficiënte methoden om tools met elkaar te combineren. Want ook binnen dit vakgebied is het geheel vaak meer dan de som der delen.

 

Omscholingstrajecten en workshops


Naast een breed aanbod vakinhoudelijke opleidingen, kunnen ambitieuze professionals ook bij International Anti Crime Academy terecht voor omscholingstrajecten en workshops. Dit is de optimale manier om binnen een relatief kort tijdsbestek inzicht te krijgen in de meest actuele informatie. Het betreft kennis die in de praktijk direct kan worden toegepast.

 

Wilt u ook weten hoe u diverse OSINT tools effectiever kunt inzetten om uw opsporings- en beveiligingsdoeleinden te realiseren?

Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via +31(0)161 712 002.

Geeft u de voorkeur aan contact via e-mail? Stel uw vraag dan via info@anti-crime-academy.com.