Skip to content

OSIDATA®

OSIDATA®: de grootste 'Open Source' Databank ter wereld

Uw portaal naar professioneel onderzoek!

 

International Anti Crime Academy (IACA) verschaft haar studenten toegang tot een uniek, online en beveiligd leerplein met daarin actuele OSINT, SOCMINT en PFDAV tools, software-programma’s, technieken, video’s, scripts en naslagwerken. Bovendien kunnen actieve analisten/onderzoekers middels dit platform, (anoniem) contact met elkaar onderhouden, nieuwe technieken uitwisselen of elkaar ondersteunen tijdens een onderzoek.

 

Het leerplein, genaamd ‘OSIDATA®’, is onderverdeeld in 28 ‘chapters’ waarin men, specifiek voor dat onderwerp, de meest actuele tools, API’s, software en wizards worden weergegeven. Zo omvat het Chapter ‘Facebook’  vele mogelijkheden om een Facebook account te onderzoeken, kan men via het Chapter ‘Companies’ direct toegang verkrijgen tot meer dan 160 handelsregisters en kan men via het Chapter ‘Worldwide Monitoring’ websites, social media accounts of keywords volgen.

 

Aangezien de technieken en tools inzake het online vergaren van informatie en inlichtingen in een razend tempo veranderen, wordt OSIDATA® dagelijks onderhouden en aangepast. Bovendien ontwikkelen onze specialisten zelf methodieken die het voor de analist mogelijk maakt om ook die informatie te ontdekken welke voor andere verborgen blijft. 

 

Tijdens de opleidingen ‘Open Source Intelligence Analyst’  en ‘Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist®’ passeren alle onderdelen van OSIDATA® de revue. Zowel de beginnende als de zeer ervaren analisten en onderzoekers staan versteld van de mogelijkheden die OSIDATA® hen biedt. De mogelijkheden van het vergaren van online informatie en inlichtingen neemt aanzienlijk toe terwijl de tijd die men daarvoor normaliter nodig heeft aanzienlijk afneemt.

 

Nadat men een van de bovenstaande opleidingen heeft gevolgd blijft het leerplein één jaar toegankelijk voor de (oud)student. De gebruikers worden geïnformeerd over de laatste nieuwe tools, software en technieken via het besloten platform.

 

De bijdrage van een jaarabonnement voor OSIDATA® bedraagt € 175,- exclusief btw.

 

U kunt verlenging aanvragen via dit formulier: Aanvraagformulier