Skip to content

OSIDATA®

OSIDATA®: de grootste 'Open Source' Databank ter wereld

Uw portaal naar professioneel onderzoek!

 

International Anti Crime Academy (IACA) verschaft haar studenten toegang tot een uniek, online en beveiligd leerplein met daarin de meest actuele OSINT, SOCMINT en Cyber-HUMINT tools, software-programma’s, technieken, video’s, scripts, zoekmachines en naslagwerken. Tevens kunnen analisten/onderzoekers, via dit beveiligde platform, nieuwe technieken en inzichten met elkaar of met onze docenten uitwisselen.


Het leerplein, genaamd ‘OSIDATA®-3’, is onderverdeeld in 48 ‘chapters’ waarin, specifiek voor dat onderwerp, de meest actuele tools, software en wizards worden weergegeven. Zo omvat het Chapter ‘Facebook’ vele mogelijkheden om een Facebook account te onderzoeken, kan men via het Chapter ‘Bedrijven’ direct toegang verkrijgen tot meer dan 160 handelsregisters en kan men via het Chapter ‘Monitoring’ websites, social media accounts en bepaalde keywords monitoren. OSIDATA®-3 is dusdanig opgebouwd dat de gebruiker zijn of haar database geheel naar eigen wens kan inrichten.


Aangezien de technieken en tools inzake het online vergaren van informatie en inlichtingen in een razend tempo veranderen, wordt OSIDATA®-3 dagelijks onderhouden en aangepast. Bovendien ontwikkelen onze docenten zelf methodieken die het voor de analist mogelijk maakt om ook die informatie te ontdekken welke voor andere verborgen blijft. 


Tijdens de DIGOS/OSINT opleidingen passeren alle onderdelen van OSIDATA® de revue. Zowel de beginnende als de zeer ervaren analisten en onderzoekers staan versteld van de mogelijkheden die OSIDATA®-3 hen biedt. De mogelijkheden van het vergaren van online informatie en inlichtingen neemt aanzienlijk toe terwijl de tijd die men daarvoor normaliter nodig heeft aanzienlijk afneemt.

 

Volgt men echter de Cyber-HUMINT opleiding (Module 4) dan krijgt men tevens toegang tot deze specifieke toolset.
 

Bij elke DIGOS/OSINT/Cyber-HUMINT Module (1-4) is een jaar autorisatie voor OSIDATA® inbegrepen. Volgt u dus Module 1 en Module 2 dan wordt u standaard 2 jaar geautoriseerd voor OSIDATA®. 

 

De gebruikers worden geïnformeerd over de laatste nieuwe tools, software en technieken via het besloten platform.
 

Is de autorisatie behorende bij uw gevolgde IACA-opleiding verlopen, dan kunt u ervoor kiezen om een Herhalingsdag OSINT te volgen of een bijdrage van € 200,- inclusief 21% btw per jaar te voldoen. Bij meerdere deelnemers bieden wij uiteraard graag een korting op dit bedrag aan. Neem hiervoor contact met ons op.

 

OSIDATA® is geen commercieel product en is uitsluitend toegankelijk voor onze (oud)studenten.

 

U kunt verlenging aanvragen via dit formulier: Aanvraagformulier