Skip to content

Onbekende helden | Veteranen

Stichting Onbekende Helden

De Stichting Onbekende Helden is een organisatie die ontstaan is vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen, die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, voor veiligheid en voor nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband als individueel uitgezonden zijn geweest.

 

Met de stichting willen we veteranen niet alleen praktische ondersteuning bieden vanuit het bedrijfsleven, ook willen we meer draagvlak (of meer begrip) creëren onder de Nederlandse bevolking voor onze veteranen. In landen als Amerika en Engeland is waardering voor veteranen iets waar de gehele samenleving dagelijks mee te maken heeft. Meer weten over de Stichting Onbekende Helden? Klik hier

 

Hoe ondersteunt de International Anti Crime Academy de Stichting Onbekende Helden en het Veteraneninstituut?

 

Vanaf 11 februari 2016 treft u op één van onze pagina’s het ‘Onbekende Helden’-logo aan. Indien u zich als veteraan op individuele basis inschrijft voor de cursus waarop het ‘Onbekende Helden’-logo zichtbaar is, ontvangt u een directe korting van 5%. De korting is dus alleen geldig voor die opleiding waarbij het ‘Onbekende Helden’-logo zichtbaar is. Het logo zal periodiek verschijnen op verschillende pagina’s.

 

Veteranen
Veteranen