DIGOS/OSINT

MODULE 3 (IACA-3)

Algemeen

Heeft u het diploma DIGOS | Registered Open Source Intelligence Analyst® behaald, bent u OSINT-leermeester of heeft u minimaal 3 jaar aantoonbare (digitale) onderzoekservaring en beschikt u over een relevante hbo-opleiding? In dat geval bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze praktische post-hbo-opleiding.

 

Overzicht onderdelen IACA Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist® | OSINT-3 (IACA DIGOS/OSINT-3)

 

Onderdeel 14: Het visualiseren van digitale informatie

Onderdeel 15: Data Analytics

Onderdeel 16: Operatiemanagement

Onderdeel 17: IACA ViSim® (Virtual Intelligence Simulation)

 

Lesvormen: open, besloten of maatwerk

Deze opleiding wordt in principe klassikaal verzorgd. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u, gezien uw werkzaamheden, vrijuit vragen zou willen stellen. In dat geval is het mogelijk om een besloten opleiding op onze locatie te verzorgen vanaf twaalf deelnemers. Ook verzorgen wij, zoals u dat van ons gewend bent, compleet op maat gemaakte opleidingen gebaseerd op (delen van) deze module. Wij maken graag een passende offerte.

 

Onze instructeurs zijn gescreend en hebben een geheimhoudingsovereenkomst met diverse overheidsdiensten gesloten. Het sluiten van een specifieke geheimhoudingsovereenkomst ten behoeve van uw organisatie of dienst is uiteraard geen probleem.

 

Certificering en erkenning

 

Ons opleidingsinstituut is getoetst door en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Module 3 maakt deel uit van de erkende opleiding Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist®. Deze IGO-opleiding betreft een erkende registeropleiding die getoetst en geaccrediteerd is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs (CPION) en de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (SPHBO). Ons opleidingsinstituut is derhalve de enige civiele organisatie in Europa die dit geregistreerde diploma kan en mag afgeven. Nadat u deze module heeft afgerond ontvangt u het volgende geregistreerde post-hbo-diploma:

 

 • DIGOS | Registered Open Source Intelligence Expert®

 

Naast het bovenstaande diploma wordt u opgenomen in het Nederlandse Abituriëntenregister.

Meer informatie over de erkenning van het diploma vindt u hier.

 

Internationale erkenning

U kunt op basis van het post-hbo-diploma een internationale post-bachelor verklaring aanvragen.

 

Opvolgende modules

Indien u IACA DIGOS/OSINT-3 met goed gevolg heeft afgerond kunt u deelnemen aan IACA DIGOS Module 4.

 

 • Deze opleiding bestaat uit 3 lesdagen

 • Om aan deze opleiding deel te nemen dient u in het bezit te zijn van het diploma ‘DIGOS/Registered Open Source Intelligence Analyst®’ (OSINT Module 1 & Module 2). 

   

  Daarnaast dient u aantoonbaar te beschikken over 3 jaar werkervaring op het gebied van (digitaal) onderzoek en dient u in het bezit te zijn van een vooropleiding op HBO niveau.

   

  NB: Beschikt u niet over voornoemde eisen, neemt u dan contact met ons op zodat wij uw toelating persoonlijk kunnen beoordelen.

Start over

Days
Hours
Minutes
Seconds
Nu bezig

IALEIA

IALEIA