Skip to content

Operator high risk areas

Algemeen

Deze praktische 3-weekse Amerikaanse opleiding, van meer dan 10 uur per dag, is uniek in de wereld. Deze intensieve opleiding bereidt u, als persoonsbeveiliger-contractor, namelijk voor op (internationale) beveiligingsopdrachten met een zeer hoog risico. Niet alleen leert u tijdens deze opleiding alles op het gebied van het beveiligen van een persoon welke te maken heeft met een acute dreiging, u leert tevens op welke wijze een internationaal konvooi beveiligd moet worden en het beveiligen van objecten in een hoog risicogebied. Hierbij moet u denken aan regio’s in, bijvoorbeeld, Latijns Amerika, Oost Europa of het Midden Oosten.


Lokatie opleiding
Onze opleiding vindt plaats op een trainingsfaciliteit in de woestijn van Nevada (USA). Deze locatie beschikt over alle denkbare faciliteiten om u uiterst professioneel voor te bereiden op uw werkzaamheden in de toekomst. Gedurende de opleiding overnacht u in een bekend hotel op de befaamde ‘strip’ van Las Vegas. Op deze wijze wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Na afloop van deze beroepsopleiding ontvangt u een certificaat, afgegeven door de Nevada State Department of Education. Hiermee kunt u direct solliciteren bij internationale bedrijven, organisaties en instellingen.

 

Voorbereiding op de opleiding
De gehele opleiding is, zowel fysiek als mentaal, als zeer intensief te omschrijven. Gedurende de opleiding wordt het uiterste van u geëist. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor voormalige leden van speciale legereenheden. Door een veranderende maatschappij en een toenemende belangstelling van internationale beveiligingsorganisaties is recent echter besloten deze opleiding ook toegankelijk te maken voor particulieren, mits zij uit het juiste hout gesneden zijn.

De opleiding

Referenties & Erkenning
Het opleidingsinstituut in de Verenigde Staten staat geregistreerd als ‘vocational school’ en is, onder meer, erkend door de ‘Nevada Board of Post Secondary Education’ en organisaties als Dyncorp en Triple Canopy.


Inbegrepen bij deze opleiding

-Maaltijden tijdens de lesuren
-Transport hotel / trainingarea
-Munitie & Wapens (Glock 17 | AR15 | AK-74)
-Instructiemateriaal