DIGITAAL INFORMATIEGESTUURD OPERATIONEEL SPECIALIST – MODULE 4 (IACA-4)

Algemeen

Module 4 is de ultieme opleiding op het gebied van Informatiegestuurd Optreden en Opsporen. U kunt aan deze module deelnemen indien u in het bezit bent van:

 

  • DIGOS | Registered Open Source Intelligence Expert® 

Deze intensieve opleiding staat in het teken van vooruitstrevende, bijzondere onderzoekstechnieken. In het kader van Informatiegestuurd Optreden en Opsporen wilt u uiteraard kunnen beschikken over alle mogelijke beschikbare digitale informatie. Alleen dan kunt u een gedegen beslissing nemen en onderbouwen. Voorafgaand aan deze module krijgt u daarvoor dan ook toegang tot het Cyber-HUMINT-platform van IACA. Na het succesvol afronden van deze module ontvangt u het post-hbo-diploma:

 

  • Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist®

Naast het bovenstaande diploma wordt u opgenomen in het Nederlandse Abituriëntenregister.

 

Overzicht onderdelen IACA Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist® | OSINT-4 (IACA DIGOS/OSINT-4)

 

Onderdeel 18: Digitale Tekstanalyse
Onderdeel 19: Cyber Human Intelligence
Onderdeel 20: Predictive Forensic Data Analytics & Visualisation®
Onderdeel 21: Digitale Profiel- en Groepsanalyse

Lesvormen: open, besloten of maatwerk

Deze opleiding wordt in principe klassikaal verzorgd. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u, gezien uw werkzaamheden, vrijuit vragen zou willen stellen. In dat geval is het mogelijk om een besloten opleiding op onze locatie te verzorgen vanaf twaalf deelnemers. Ook verzorgen wij, zoals u dat van ons gewend bent, compleet op maat gemaakte opleidingen gebaseerd op (delen van) deze module. Wij maken graag een passende offerte.

 

Onze instructeurs zijn gescreend en hebben een geheimhoudingsovereenkomst met diverse overheidsdiensten gesloten. Het sluiten van een specifieke geheimhoudingsovereenkomst ten behoeve van uw organisatie of dienst is uiteraard geen probleem.

 

Certificering & Erkenning

Ons opleidingsinstituut is getoetst door en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Module 4 maakt deel uit van de erkende opleiding Digitaal Informatiegestuurd Operationeel Specialist®. Deze IGO-opleiding betreft een erkende registeropleiding die getoetst en geaccrediteerd is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs (CPION) en de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (SPHBO). Ons opleidingsinstituut is derhalve de enige civiele organisatie in Europa die dit geregistreerde diploma kan en mag afgeven.

 

Internationale erkenning

Bent u als student woonachtig of werkzaam in België of een in ander land buiten Nederland, dan kunt u op basis van het post-hbo-diploma een internationale post-bachelor verklaring aanvragen. Het is eveneens mogelijk om de Engelse aanduiding Digital Information-led Operational Specialist® op het diploma te vermelden.

 

Lees hier meer over het diploma en erkenning van deze opleiding.

 

Aanvullende opleiding(en)

Start over

Days
Hours
Minutes
Seconds
Nu bezig

IALEIA

IALEIA